Discoverybooks
zoeken
zoeken
The last Days of Jesus Christ
3DVD
The last Days of Jesus Christ

Van Bijbel mysteries

Wat gebeurde er allemaal met Pasen? Wie was Judas eigenlijk en waarom verraadde hij Jezus? Waarom werd Jezus ter dood veroordeeld door Pontius Pilatus? En wat werd er eigenlijk gezegd tijdens het beroemde "Laatste Avondmaal"? De volgende documentaires werpen licht op al deze gebeurtenissen rond Pasen:
DVD 1: JUDAS: VERRADER OF VRIEND
JUDAS: Verrader of vriend, onderzoekt het leven en de dood van de man wiens naam synoniem is geworden aan "verraad"en probeert er achter te komen waarom Judas zich tegen zijn beste vriend keerde.
DVD 2: HET LAATSTE AVONDMAAL
Nog steeds is er discussie over het Laatste Avondmaal. Wie waren erbij? Alleen de 12 apostelen zoals afgebeeld op religieuze prenten of waren er anderen? En wist Jezus welk noodlot hem te wachten stond? Deze documentaire gaat opzoek naar de gebeurtenissen op de laatste avond van Jezus in Jeruzalem.
DVD 3: DE EXECUTIE VAN JEZUS
Geen enkele dood heeft meer impact gehad op de mensheid dan de dood van Jezus Christus zoals opgetekend in de bijbel. Deze documentaire neemt je mee naar de laatste dagen van Jezus" leven. Van het laatste avondmaal tot zijn executie, door de straten van Jeruzalem"s Oude Stad tot aan de graftombe.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Geluid: Dolby Digital Stereo
Beeld: 4:3In winkelmandje
prijs : € 15,00