Discoverybooks
zoeken
zoeken
Grow younger, live longer
DVD
Grow younger, live longer

Van Deepak Chopra

Kan de menselijke geest het lichaam daadwerkelijk beïnvloeden? Kan een heldere en positieve denkwijze het verouderingsproces vertragen? Is het echt mogelijk om een biologische leeftijd te hebben die 10 tot 15 jaar jonger is dan je kalenderleeftijd?

In Grow Younger Live Younger bewijst Deepak Chopra dat dat kan. Duizenden mensen hebben in zijn gezondheidscentrum 'Chopra Center for Well Being' met succes deelgenomen aan zijn effectieve tien stappen plan. Zijn visie is dat het menselijk lichaam inderdaad verandert als je ouder wordt, maar de wijze waarop je denkt over je lichaam heeft een directe invloed op het verouderingsproces.

Met zijn praktische tien stappen plan geeft Deepak Chopra samen met zijn collega Dr. David Simon op overzichtelijke wijze hulp bij een groeiproces in denken en doen, in gezond zijn en gezond blijven. Zijn revolutionaire plan leert je controle te krijgen over je mentale, fysieke en spirituele zelf. Hoe oud je ook bent, je kunt geestelijk en lichamelijk altijd fit en jong blijven!
Deepak Chopra is een van de meest geliefde en succesvolle schrijvers op het gebied van zingeving, wetenschap en spiritualiteit.


Extra informatie:
Kleur/206 minuten
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld.In winkelmandje
prijs : € 9,99